Hogyan lehet a Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak megfeleleően füstölni? Ebben a bejegyzésben a hőmérsékleti részre fogunk kitérni, ami nagyon kritikus faktor a teljes termelési folyamatot illetően.
Ez alkalommal nem a generátornál "trükköztek", mint legutóbb az aprítékkal a páracsökkentés érdekében, hanem a szekrénynél. Néha az az érzésünk támad, hogy nem haszontalan dolog már az általános iskolában a fizikát oktatni. Elvégre minden körülöttünk zajló történés leírható a fizika és kémia nyelvén.
Most arról fogunk inkább értekezni, hogy mit lehet kezdeni azzal a vízzel, ami bekerült a füstölőbe, és szeretnénk eltüntetni.
Legutóbbi bejegyzések
Kapcsolat
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.