Barion Pixel
+

Blog

A füstlaborból jelentjük - a szél hatása a füstre

KemenceMánia2020-07-20füstölés, hidegfüstölés, melegfüstölésfüstölés, hidegfüstölés, melegfüstölés

A berendezések gyártása mellett folyamatosan fejlesztjük újabb berendezéseinket. Tovább finomítjuk, tökéletesítjük, hogy még inkább élményszámba menjen a hidegfüstölés.

 

Megmondjuk, mitől lesz minőségi a füstölt árud

KemenceMánia2020-07-20füstölés, hidegfüstölés, melegfüstölésfüstölés, hidegfüstölés, melegfüstölés

A házi füstölés sikertitkai
Mi kell a jó füstölt áruhoz?

Mindenki mást tesz az első helyre, de az igazság az összes válasz összessége.

Segíts, vizes a kolbászom/sajtom a füstölőben!

KemenceMánia2020-07-20füstölés, szakmai cikkek

Beszéljünk a víz kicsapódásáról hidegfüstölés közben!
Nem te vagy az első, aki megijedt, amikor kinyitott a füstölőt, és azt látta csupa víz a kolbász, amit reggel beakasztott. Nagyon sok kérdés kapunk azzal kapcsolatban, hogy mit lehet tenni a füstölés közben fellépő vizesedéssel/kondenzációval. Ebben a cikkben igyekszünk érthető nyelvre lefordítva megmutatni miért lép fel ez a jelenség és hogy tényleg literekben mérhető vízmennyiségről beszélünk. A következő cikkben pedig leírjuk az alkalmazott megoldásokat.

Kapcsolat

  • 1161 Budapest, Batthyány utca 46.
  • 06501165230
  • szabolcs{kukac}kemencemania.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.