Várjuk hívását, üzenetét. 

Tetszenek a termékek, de most még nem tudod, mikorra kellene?

Iratkozz fel listánkra és cserébe azonnal értesítelek, ha éppen valamilyen szuper akciót tervezünk!

Csatlakozzon a KemenceMánia táborához, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Következő vásárlásából kedvezményben részesül. 

Kérlek erősítsed meg feliratkozási szándékodat!

Lépjen velünk kapcsolatba

gabor@kemencemania.hu / TEL: +36 20 9274 421

K&K Ház Kft.

Értékesítés és gyártás:

 Kakuk Gábor  gabor@kemencemania.hu

 

Marketing és média:

 Kakuk Szabolcs szabolcs@kemencemania.hu

A webáruházban eladásra kínált termékeket kizárólag online vásárlással vásárolhatók meg. A webáruház termékeire emailben, telefonon leadott megrendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek mellett található termékfotók illusztrációk, a termékek a képektől a valóságban eltérhetnek.

Miért?

Mindenki szereti a füstölt árukat, és mostantól minenki el is tudja készíteni. Eddig nem így volt, de most ezt megváltoztatjuk!

Vigyázz, mert a lap elolvasának a végére éhes leszel, és sajtot, sonkát akarsz enni. Ne mondd, hogy nem szóltunk előre.

Te szereted a füstölt árukat, mi a KemenceMánia-nál meg tudjuk hogyan tudnád magad csúcsminőségben elkészíteni.

Tudtad, hogy mennyivel finomabb és egészségesebb terméket tudsz otthon készíteni, mint megvenni a boltok többségében?

Hányszor nézed meg pontosan mi van a termékre írva, vagy csak a FÜST szót keresed? A Magyar Élelmiszerkönyv szigorúan szabályozza mit nevezhetünk hagyományos füstölésűnek. Tudod mik a szempontok? Ha nem utánaguglizhatsz, ezzel most nem untatunk.

Ami sokakat visszatarthat(ott), volna...

  • Bonyolult, a nagyapám is évtizedekig tanulta

  • Sok hely kell hozzá

  • Nehézkes, nincsenek receptjeim

  • Mi lesz, ha elrontom

Kihagytam valamit? Írd meg nekünk nyugodtan: szabolcs@kemencemania.hu és válaszolunk kételyeidre.

Családanyákat tanítottunk meg füstölni pár óra alatt, akik kézműves sajtot készítettek.

Az összes kétely, kérdés felmerült 40 év házi füstölés alatt.Tudtuk mik a buktatók, mire kell figyelni mikor megterveztük berendezésünket.

Vásárlóink elmondják miért fognak bele a saját füstölésbe, és válasszák termékeinket. Ezek közül néhány fontosat megosztok veled:

  • Nem bízok a bérfüstölőben, és ráadásul drága is. A múltkor is visszaadta a sonkát 2 nap után, hogy kész.

  • A nagyapám már nagyon öreg, nem tud kimenni a füstölőhöz. És mi lesz a kolbásszal ha meghal?

  • Vettem sajtot, ami kívül szép sárga volt, de belül vízízű.

  • Drága a füstölt áru, és kiszámoltam, hogy gyorsan megtérül.

  • Végre olyan ételt ehetek, amire valóban vágyom.

 

Új generációs hidegfüst generátorunkkal – ami teljes újdonság Magyarországon, más nem készít ilyet- mi megadjuk neked a valódi füstölt áru élményét. A füstölés élményét, az érzést, hogy részese lehetsz egy új íz születésének, ami csak a tied mert te alkottad.

Nem kertelünk, nincs ingyen. De szinte nevetséges áron bérelhetsz.

Szeretnénk ha mégis megfontolnád, mert tudtad, hogy ki is bérelheted először?

Kipróbálhatod egy hétig, és ha bejött meglepheted magad egy berendezéssel.

Ráadásul a bérleti díj felével csökkentett áron!

Miért nem akarnak vevőink bérfüstöltetni?

  1. Bérfüstölés drága dolog tud lenni. Tudtad, hogy sokan 300-400 forintot elkérnek egy kiló áru füstöléséért? 30 kiló kolbász bérfüstölési árából egy hétig füstölhetsz. Egy megtermett disznóból pedig lesz vagy 50 kiló füstölendő.

  2. A bérfüstölő olyanra füstöli amilyenre ő akarja. Nem ízlik, lehet már hozzászoktál,

  3. A bérfüstölő nem tudod milyen fával dolgozik. Fűrésztelepről hozza azt mondja, de tud mutatni róla papírt? Nálunk kéreg nélküli, száraz fenntartható erdőgazdálkodásból származó HACCP minősített bükkfa aprítékot vehetsz.

  4. A bérfüstölőhöz el kell vinni az árut. Utaztatod, mikorra van időpont, érte kell menni. Nyűg. Kell ez neked?

Mivel kalkuláltak mások, miért kezdtek füstölni?

  1. „A füstölt sajt kilója 3000 forinttól indul, a nyers sajt pedig 1500. Ráadásul sokkal finomabb lesz.”

  2. „Veszek kolbászhúst és megtöltöm. 1000 forint alatt lesz kilónknét a jó parasztkolbász pedig 2500-tól indul még a piacon is.”

  3. „Füstölt lazacra vágyok régóta, de a 9000 forintos ár az sokkol. Veszek 5000-ért és fogok 4000-et kilónként!”

  4. „Jó prasztsonka, az igen. Füstölök is két 10 kilósat, aztán azzal máris fogtam legalább 25 ezret.”

Kérdésekkel jönnek, amiket igazából nem nekünk kéne megválaszolni, de mégis:

  1. Mi az a füstaroma?

  2. A gyorspác az jó?

  3. Miért olyan a kötözött sonka mint az aszpik?

  4. Miért nincs finom füst íze belül a sajtnak?

  5. Tényleg kell ízfokozó a füstölt kolbászba?

Hol tudok biztosra minőségi árut venni?

Címmel nem tudunk segíteni. De képessé tudunk tenni, hogy ez saját címed legyen. Ismerőseid akik megkóstolják amit csináltál mind azt fogják mondani:

  • miért nem ezzel foglalkozok?

  • szóljál mikor csinálsz legközelebb, én is kérek

  • bazze, ez fasza volt!

Mit adunk neked?

Mit kérünk tőled? 

  • Hidegfüst generátort szekrénnyel, amivel nem tudod elrontani a füstölést

  • Minőségi prémium bükkfa aprítékot

  • Segítséget, hogy elindulj

  • Elhatározást, hogy meg akarod csinálni, mert képes vagy rá

  • Gondold át mit akarsz letenni a család asztalára

Találkozunk kifogásokkal is bőven, szemezgetünk, és tudjuk, hogy ezek vannak a te fejedben is most:

- Sok idő.

Mi a sok idő? Nem kell mellette ülni. Begyújtod reggel az pár perc, és este az megint pár perc. Egyébként elvan magában.

- Nem tudom hova kell érte menni.

Ha bérelnél Budapest XVI. kerületében tudod átvenni és oda kell visszahozni. Ha vennél akkor az országban bárhova küldjük futárral.

- Társasházban lakom.

Lehet grillezni? Ha igen, akkor füstölni is. Nem járt nyílt lánggal, így nem lehet belőle gond. Füst pedig jóval kevesebb képződik, mint amikor begyújtod a szenet. Éppen csak látni lehet majd, hogy kijön a ládából.

- Nincs hozzá teherautóm.

Egy méter magas és 40*40 cm alapterületű láda még egy kispolskiban is elfér. Betesszük zsákba, így biztos semmi nem lesz koszos.

Akár ingyen is kipróbálhatod

Hogy is jön ki?

1. Feliratkozol hírlevelünkre, ekkor kapsz egy 5.000 forintos kupont vásárlásra.

2. Kipróbálás után vásárlásnál a heti bérleti díj felét jóváírjuk, ami újabb 5.000 forint.

 

Tehát már össze is jött a 10.000 forintos bérleti díj!

 

Jól hanzik?

Ha pedig vásárolnál azt is megteheted nyugodtan, de előtte iratkozz fel, mert az 5.000 forint vásárlási kedvezmény csak azoknak jár!

Jelenleg 1 bérfüstgenerátor járja kézről-kézre az országot, mert mindnki más rögtön vásárol. Viszont a bérleti naptárunk szépen töltődik ennek ellenére.

Ha befoglalod időben biztosra lesz kölcsön generátorod, mert  befogunk még néhányat, de ha utolsó pillanatban szólsz, akkor nem biztos, hogy lez.

 

Tetszik a füstölés ötlete, de most még nem tudod, mikorra kellene?

Iratkozz fel listánkra és cserébe azonnal értesítelek, ha éppen valamilyen szuper akciót tervezünk!

Ha még maradt kérdésed: 

szabolcs@kemencemania.hu

gabor@kemencemania.hu

telefon: +36209274421