Várjuk hívását, üzenetét. 

Tetszenek a termékek, de most még nem tudod, mikorra kellene?

Iratkozz fel listánkra és cserébe azonnal értesítelek, ha éppen valamilyen szuper akciót tervezünk!

Csatlakozzon a KemenceMánia táborához, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Következő vásárlásából kedvezményben részesül. 

Kérlek erősítsed meg feliratkozási szándékodat!

Lépjen velünk kapcsolatba

gabor@kemencemania.hu / TEL: +36 20 9274 421

K&K Ház Kft.

Értékesítés és gyártás:

 Kakuk Gábor  gabor@kemencemania.hu

 

Marketing és média:

 Kakuk Szabolcs szabolcs@kemencemania.hu

A webáruházban eladásra kínált termékeket kizárólag online vásárlással vásárolhatók meg. A webáruház termékeire emailben, telefonon leadott megrendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek mellett található termékfotók illusztrációk, a termékek a képektől a valóságban eltérhetnek.

Életem eddigi legjobb nyara egy pizzasütéssel kezdődött.

Ha van 2 perced, elmesélem, miként forgatta fel az életemet egy sonkás-sajtos pizza! Megmutatom, hogyan találtam rá új barátokra és vagyok túl számtalan megismételhetetlen legendás bulin anélkül, hogy egyáltalán elhagytam volna a lakást!

 

Tudom, hogy furcsán hangzik, de mire ezt végigolvasod, te is megérted, miért lett az első sajátkészítésű pizzám egyben az életem fordulópontja. És mielőtt azt hinnéd, nem, nem írtam szakácskönyvet vagy álltam szakácsnak, sőt éttermet sem nyitottam!

 

Bátran állíthatom, hogy a teraszom önfeledt kacajok, igaz barátságok és gigászi családi esték helyszínévé vált. Pedig nem csináltam semmi különlegeset, csak áthívtam magamhoz néhány embert pizzázni egy júniusi estén.

Mindössze 30 kilót nyomott, de egyből tűzbe hozott

Történt ugyanis, hogy egyszer felhív a kollégám, hogy adna egy mobil pizzakemencét tesztelésre. Az első kérdés, ami megfogalmazódott bennem, hogy jó, de hova rakom? Kertünk nincs, az erkély pedig nem több 8 négyzetméternél! Ráadásul emeleten lakunk, hogy viszek fel egy több mázsás kemencét? A liftbe tutira nem fér be! Ám, amint hangot adhattam volna kételyeimnek, már csöngetett is.

 

Lementem, hogy beengedjem és megmondjam, ez nem lesz jó ötlet. Ő viszont már húzott is az utcára, hogy segítsek bevinni! Mondom jó, de hol van? Hát, a kocsiban, mutat rá egy VW Polo-ra. Döbbentem várom a kandikamerát, ám ekkor a csomagtartó felnyílt és megláttam azt a helyes kis kemencét, ami nem nagyobb egy 100 literes hűtőnél. Gondoltam, láttunk már ilyet, kicsi, de biztosan jó nehéz! Izom megfeszít, már készültem a lumbágóra, amikor érzem, hogy az egész nem több 40 kg-nál!

 

Szerencsére nagyobb testvéreihez hasonlóan ennek is vannak kerekei, így, ezt a mindössze két utazóbőrönd súlyával rendelkező szerkezetet egyszerűen begurítottuk a házba, majd a liftbe, azután a lakáson át a teraszra. Eközben voltak még kételyeim az elhelyezéssel kapcsolatban, de kiérve a kemence egyáltalán nem hatott soknak, éppen csak egy kis sarkát foglalta el a terasznak.

Ekkor jöttem rá, hogy túl kicsi terasz nem létezik!

Mivel inkább magas, mint széles és négyszögletes, így tökéletesen befért a sarokba. Egyáltalán nem zavart be a jelenlegi elrendezésbe, tökéletesen elfértek mellette a székek és a teraszasztal. Ekkor már kezdtem izgalomba jönni és szerettem volna azonnal kipróbálni! „De tudunk mi egyáltalán pizzát sütni?” szegeztem a kérdést a barátnőmnek.

 

Válasz helyett már tárcsázta is szakácsként dolgozó bátyját, akitől megtudtuk, hogy pizzatésztát készíteni egyáltalán nem ördöngösség. Nem kell profi séfnek lenni hozzá, de azért átugrik este, úgyis régen evett egy jó pizzát. Addig mi vásároljunk be és gyújtsuk be a kemencét. Bekészítettem tehát két doboz üdítőt, hogy a nagy melegben és befűtésben legyen, ami lehűtsön.

Esküszöm, a sajtot lereszelni tovább tartott, mint a kemencét begyújtani

Persze én nagy kemencékhez vagyok szokva, de ez a kisméretű szívdöglesztő olyan hamar felfűtött, hogy a második üdítőm érintetlen maradt. Nemsokára megérkezett főszakácsunk a kisfiával, és már dobtuk is össze a tésztát. Liszt, víz, olívaolaj, élesztő, só és cukor, mindössze ennyi kellett, majd a dagasztás-kelesztés-gyúrás-kelesztés sorozat után nyújtottuk és feltéteztük. Utóbbi különösen jó kreatív programnak bizonyult, amellyel maximálisan le lehetett kötni az 5 éves kisfiú figyelmét. Ezután ment az egész a kemencébe, majd nagyjából 15 perc múlva már a tányérunkon gőzölgött az égi manna.

A pizza pont olyan volt, mint a legfelkapottabb olasz éttermekben!

A széle kissé ropogós, de a belseje vékony és lágy. A sonka karakteres, az olíva friss, a sajt pedig tökéletesen simult a tetejére. Ráadásul ebből a gyönyörűségből egyszerre kettő is belefért a kemencébe. Emiatt a végére annyira belejöttünk a pizzasütésbe, hogy át kellett hívnunk a húgomat és a szomszédot is.

 

Így készült el tehát az első pizzánk, és kezdődött el valami új. A pizzasütés rendszeres programmá vált. Az elmúlt egy évben számtalan pizzát megsütöttem már, és rengeteg izgalmas beszélgetést lefolytattam.

A pizzasütés mindig tökéletes apropónak bizonyul, hogy összehozzam a csapatot.

Barátokat, családot, szomszédokat, barátok barátait, rég nem látott ismerősöket; a pizzasütés sok ember kíváncsiságát felkeltette. Legalább egy tucat új ember barátságát tudhatom magaménak, a régiekkel pedig sokkal erősebb a kapcsolatom. A teraszos sütések okot adnak összejönni, dumálni, de volt olyan is, hogy a pizzasütésből 20-30 fős táncolós házibuli vagy őrült gyerekzsúr kerekedett. Még szerencse, hogy a szomszédokat is áthívtuk!

 

Persze az ilyen jó buliknak hamar híre megy, így időről-időre felbukkant egy-egy új ember, vagy ezer éve nem látott rokon a pöttöm teraszunkon, de mi nem bántuk. Hiszen, ahogy mondani szokás: sok jó ember, kis helyen is elfér. Most pedig már tudom, hogy egy jó pizzakemence pedig de pláne.

Így történt, hogy a pizzakemence azonnal belopta magát a szívünkbe, ezzel pedig a kínálatunkba is.

Bérelj te is pizzakemencét a legendás baráti vagy családi bulikért!

 

Összejövetelekre, partikra, családi hétvégékre vagy csak egy „átlagos” estére!

 

Pizzakemence bérlése most csak

10.000 Ft/nap

telephelyi átvétellel

 

+

 

 

AJÁNDÉK

Tüzelőanyag (3 órányi használathoz)

Pizzatepsi (2 db)

Pizzarecept

 

Ezt az oldalt éppen többen is olvassák még rajtad kívül.

Siess, nehogy elkapkodják az összes időpontot az orrod elől!

 

Az egész család összejönne, ezért extra erőre van szükséged?

Bérelj családi kemencét, amelyben nemcsak pizzát, hanem akár 5 kiló kenyeret, 3 kacsát vagy egy egész malacot is megsüthetsz! Segítségével 25-50 főre is süthetsz anélkül, hogy beleroskadnál, ráadásul az óvodástól a nyugdíjasig mindenki imádni fogja!

Családi kemencék az óriási családi és baráti élményekért.

 

Családi kemence bérlése most csak

15.000 Ft/nap

+ tüzelőanyaggal és tepsikkel

20.000 Ft/nap

 

+oda-vissza szállítással (Budapesten belül)

35.000 Ft/nap

 

+

Több kemencére, fűtő szakemberre, szakácsra vagy tüzelőanyagra lenne szükséged?

Kérj a kemence mellé további extrákat!

 

   

AJÁNDÉK! Kenyértészta receptfüzet

Tetszik a kemence, de most még nem tudod, mikorra kellene?

Iratkozz fel listánkra és cserébe azonnal értesítelek, ha éppen valamilyen szuper akciót tervezünk!

Nézzük csak röviden, miért is jársz jól, ha nálunk bérelsz pizzakemencét?

 

  • Ilyen könnyű (40 kg) mobil kemencét másnál nem tudsz bérelni.

  • Lefoglalhatod egy napra vagy több napra is.

  • Ajándék pizzatészta receptet kapsz hozzá.

  • Kérheted szakáccsal és fűtőszemélyzettel is.

  • Kiszállítjuk neked, ha szeretnéd.

  • Bérelhetsz hozzá tésztadagasztót.

  • Igény szerint adunk sütőeszközöket (tepsik, begyújtók stb.).

  • Kérheted füstmentes verzióban is.

 

 

 

Először nem is sejtettem, milyen szuper élményeket hoz majd magával a pizzakemence. Nagyon örülök, hogy rátaláltam (rám talált), és remélem, neked is olyan boldog pillanatokat szerez, mint nekünk!

 

 

 

 

Igen gyorsan be szokott telni a pizzakemence naptára, így érdemes minél hamarabb lefoglalnod egy saját bulihoz! Amennyiben viszont még csak ízlelgeted a pizzasütögetés gondolatát, iratkozz fel és emlékeztetünk rá, hol keresd a „buli tüzét”, ha szükséged lesz rá!