Várjuk hívását, üzenetét. 

Tetszenek a termékek, de most még nem tudod, mikorra kellene?

Iratkozz fel listánkra és cserébe azonnal értesítelek, ha éppen valamilyen szuper akciót tervezünk!

Csatlakozzon a KemenceMánia táborához, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Következő vásárlásából kedvezményben részesül. 

Kérlek erősítsed meg feliratkozási szándékodat!

Lépjen velünk kapcsolatba

gabor@kemencemania.hu / TEL: +36 20 9274 421

K&K Ház Kft.

Értékesítés és gyártás:

 Kakuk Gábor  gabor@kemencemania.hu

 

Marketing és média:

 Kakuk Szabolcs szabolcs@kemencemania.hu

A webáruházban eladásra kínált termékeket kizárólag online vásárlással vásárolhatók meg. A webáruház termékeire emailben, telefonon leadott megrendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek mellett található termékfotók illusztrációk, a termékek a képektől a valóságban eltérhetnek.

Keresés
  • szassz

Értékek, élmény, elfogadás ¬– fűtsd be te is a Varázskemencét!


Képzelj el egy világot. Egy világot, ami hangokkal, illatokkal van kitapétázva. Egy világot, ahol nem a szemeddel, hanem a kezeddel látsz. Ez a hely nem rosszabb, nem jobb, mint, amit te ismersz, egyszerűen más.

A vak gyerekek pontosan így érzékelik maguk körül a környezetet.


Ellenben, ha lehetőségünk van arra, hogy számukra eddig ismeretlen ingerekkel, élményekkel gazdagítsuk őket, szélesítsük a horizontot, életre szóló emlékeket teremtsünk, miért ne tennénk?

Tudjuk jól, hogy megszámlálhatatlanul sok programlehetőség kínálkozik a kisgyerekeseknek, rengeteg családbarát rendezvénnyel találkozhatunk, sajnos, azonban ezeknek a jó része nem akadálymentesített, a sérült gyerkőcökről sokszor megfeledkeznek.

Szintén gondot jelent, hogy ezek az események túl drágák ahhoz, hogy komoly anyagi problémákkal küzdő családok megengedhessék maguknak a részvételt.

Ezekre a problémákra kerestünk medicinát 3 évvel ezelőtt, mikor is megszületett a Varázskemence napja névre hallgató fesztivál ötlete.

A mi küldetésünk, hogy a fesztivál zsongó, nyüzsgő forgatagát, hangulatát, atmoszféráját a hátrányos helyzetű, speciális nevelési igényű és fogyatékossággal élő lurkók is tökéletesen élvezhessék.

Varázskemence, avagy „mindenki tud kenyeret sütni”

A rendezvény vezérfonala a hagyományos kemencében történő kenyérsütés technikájának bemutatása, elsajátítása mindezt játékosan, vetélkedőkkel, kóstolóval fűszerezve.

Két gasztro verseny is megrendezésre kerül a nap folyamán, az egyikben a 8 támogatott iskolából (vakok, gyengénlátók, down kórral küzdők, hallássérültek, mozgássérültek oktatási intézményei) érkező gyerekcsapatok érintettek, kenyérsütésben kell „megmérkőzniük”, a másikban pékek, valamint vendéglátóipari hallgatók mérik össze tudásukat „Füstölt húsos kelt tészta” készítésben minden kreativitásukat bevetve, nyilvánvalóan a második vetélkedőn is segédkezhetnek a kisgyermekek, ha szeretnének.

A kisgyermekeknek képzett szakácsok, gasztrobloggerek, valamint neves szakemberek nyújtanak segítséget.

A hangsúly itt is az egyenlőségen van, az elkészített kenyér egy fontos szimbóluma annak, hogy megfelelő munkával, kitartással a korlátozott képességű gyerekek is elérhetnek bármit.

A kemence mellett mindenki elfér, ez a rendezvény az összefogásról, egymás támogatásáról és a feltétel nélküli elfogadásról szól.

És ez még nem minden

A BRFK és a Nemzedékek Biztonságáért Alapítvány jóvoltából tesztelhetitek, bővíthetitek közlekedési ismereteiteket a mini családi KRESZ-parkban.

Gyermek foglalkoztatót is szerveztünk a Jó Pont Családi Napközi segítségével, hogy egy pici se unatkozhasson.

Az ínycsiklandó kenyerekről, húsos tésztákról nem is írunk többet, tudjuk, hogy már így is kopogó szemekkel, korgó hassal ültök a gép előtt és alig várjátok a kóstolókat.

A fatüzelésű, mobil kemencékről, melyekben finomságok készülnek majd, fő támogatónk a KemenceMánia gondoskodik.

A zenéről sem feledkeztünk meg, a Szent István Ütőegyüttes és a Nemadomfel zenekar alapozza majd meg a jó kedvet, és csinál igazi fesztiválhangulatot.

Írd be már most a naptáradba!


2017. 05. 13-án a zuglói Gyengénlátók Általános Iskolájában (1147 Budapest, Miskolci út 77.) várunk titeket szeretettel!

9 órára érkezz, 10-kor már kezdetét veszi az első kenyérsütő verseny, a sérült gyerekek csapatai sajátítják ki a kemencéket.

Ne feledd, jótékonysági eseményről van szó, becsületkassza lesz, minden termék, amit a helyszínen vásárolsz azzal a hátrányos helyzetű gyermekeken segítesz!

Mi ott leszünk, számítunk rátok is! "Az íz és a füst legyen veletek!"


30 megtekintés