Várjuk hívását, üzenetét. 

Tetszenek a termékek, de most még nem tudod, mikorra kellene?

Iratkozz fel listánkra és cserébe azonnal értesítelek, ha éppen valamilyen szuper akciót tervezünk!

Csatlakozzon a KemenceMánia táborához, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Következő vásárlásából kedvezményben részesül. 

Kérlek erősítsed meg feliratkozási szándékodat!

Lépjen velünk kapcsolatba

gabor@kemencemania.hu / TEL: +36 20 9274 421

K&K Ház Kft.

Értékesítés és gyártás:

 Kakuk Gábor  gabor@kemencemania.hu

 

Marketing és média:

 Kakuk Szabolcs szabolcs@kemencemania.hu

A webáruházban eladásra kínált termékeket kizárólag online vásárlással vásárolhatók meg. A webáruház termékeire emailben, telefonon leadott megrendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek mellett található termékfotók illusztrációk, a termékek a képektől a valóságban eltérhetnek.

Keresés
  • szassz

Fesztivál mindenkinek


Évről-évre egyre színesebb lesz hazánk fesztiváltérképe. Ma már számos lehetőség várja az érdeklődőket, amelyeken a zene mellett egyre többször kerül főszerepbe a gasztronómia, a színház, a sport vagy éppen a tánc. Különleges programok ezek, ahol kicsik és nagyok egyaránt könnyen megtalálják a „fogukra valót”, és amelyek hangulata semmivel össze nem téveszthető. Ezt a hangulatot idézi meg a Varázskemence Napja

Idén május 13-án harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Varázskemence Napja, amelynek a Gyengénlátók Általános Iskolája ad otthont. Az intézmény udvarán ilyenkor megjelennek a kemencék, amelyek az egész napos programsorozat főszereplői. Ezekben készülnek el ugyanis a kenyérkülönlegességek, amelyeket egyrészt a sajátos nevelési igényű gyerekek sütnek a segítőkkel, másrészt a vendéglátó és pék iskolák tanulói készítenek – és amelyeket a nap folyamán akárki megkóstolhat.


A látogatókat azonban nem csak a finom falatok várják

Különleges kísérő programok közül választhatnak ugyanis az fesztiválra érkezők. A Varázskemence Napján mindenki próbára teheti az ügyességét a sajtkészítés és a zöldség faragás keretében, az interaktív élelmiszerbiztonság és a dietetikai bemutató során pedig az étkezés hátteréről is informálódhat.

A gasztro lehetőségeken kívül további izgalmas programkínálat fogadja az érdeklődőket.

A BRFK kresz-parkjában bizonyíthatják rátermettségüket a gyerekek. A sportprogramok keretében gyorsaságukat és ügyességüket kamatoztathatják a résztvevők, többek között megismerkedhetnek a „vak focival”. A látogatók találkozhatnak lovas és biciklis rendőrökkel, valamint megnézhetik, milyen belülről egy mentőautó. A napot az Erdei kalamajka musical, valamint a Szent István ütőegyüttes és a Nemadomfel zenekar fellépése színesíti.

Hogy mindezek mellett miért különleges a Varázskemence Napja?

Rengeteg fesztivál kerül megrendezésre Magyarországon évente, de ezeknek sokan nem lehetnek részesei. A fogyatékkal élők számára ugyanis nem minden esetben kínálnak kikapcsolódást ezek a programok – a mozgáskorlátozottak az esetek nagy százalékában sajnos kirekesztődnek.

De ezen mi most változtatunk!

A Varázskemence Napja akadálymentesített, így bárki megtapasztalhatja a programok sokszínűségét – amely garantáltan kiszínezi a napját. Sőt, a fesztiválon kifejezetten a speciális nevelési igényű gyerekeké a főszerep, akik segítőkkel együtt, elődeinkhez hasonlóan fatüzelésű kemencékben készíthetnek kenyeret. A sportprogramok között pedig számos különleges lehetőség is rejlik – a csörgőlabda, a vakfoci, a kerekesszékes gerelyhajítás, a paralimpikon judo és a bekötött szemű futás mindenki számára varázslatos élményeket rejt.

A Varázskemece Napja mindenkié!

Ekkor ugyanis bárki részese lehet az igazi fesztiválhangulatnak, amely mosolyt varázsol az arcokra, és boldogságot csempész a szívekbe. Mert itt nincs különbség a gyerekek között, mindenki kipróbálhatja az ügyességét, megtapasztalhatja a közös sütés-főzés örömét és részt vehet a különböző programokon.


48 megtekintés