Várjuk hívását, üzenetét. 

Tetszenek a termékek, de most még nem tudod, mikorra kellene?

Iratkozz fel listánkra és cserébe azonnal értesítelek, ha éppen valamilyen szuper akciót tervezünk!

Csatlakozzon a KemenceMánia táborához, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Következő vásárlásából kedvezményben részesül. 

Kérlek erősítsed meg feliratkozási szándékodat!

Lépjen velünk kapcsolatba

gabor@kemencemania.hu / TEL: +36 20 9274 421

K&K Ház Kft.

Értékesítés és gyártás:

 Kakuk Gábor  gabor@kemencemania.hu

 

Marketing és média:

 Kakuk Szabolcs szabolcs@kemencemania.hu

A webáruházban eladásra kínált termékeket kizárólag online vásárlással vásárolhatók meg. A webáruház termékeire emailben, telefonon leadott megrendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek mellett található termékfotók illusztrációk, a termékek a képektől a valóságban eltérhetnek.

Keresés
  • szassz

Összefogásban az erő


A Varázskemence Napja harmadik alkalommal kerül megrendezésre május 13-án. Szombaton megnyílik a Gyengénlátók Általános Iskolája, ahol a levegőt a kemencék füstös illata és a vidám gyerekzsivaj tölti majd be. Miközben a speciális nevelési igényű gyerekek a segítőkkel együtt kenyeret sütnek és versenyhez készülődnek a vendéglátó és pék iskolák tanulói, mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus programot. Hiszen ezen a napon mindenki részesévé válhat az igazi fesztiválélménynek

A látogatók próbára tehetik ügyességüket a különböző sportprogramokon, ahol a mozgáskorlátozott, a gyengénlátó és a speciális nevelési igényű gyerekek egyaránt részesei lehetnek a versenyeknek. A programok között ugyanis vakfoci, csörgőlabda, kerekesszékes gerelyhajítás és judo is várja az érdeklődőket. A BRFK kresz pályáján akárki legyőzheti az akadályokat, a kíváncsiakat pedig egyéb remek programok is várják.

Hiszen a Varázskemence Napján mindenki kikapcsolódásra találhat

A támogatóknak köszönhetően számos remek lehetőség várja a kicsiket és nagyokat, a közös összefogásnak köszönhetően mindenki rábukkanhat a számára izgalmas programra. A korábbi évek tapasztalata megmutatta ugyanis, hogy remek dolgok sülhetnek ki ezen a napon – nem csak a kemencékben, hanem a különböző programokon is.

„Jó és tartalmas nap volt!”

A vak, gyengénlátó, hallás- és mozgássérült, valamint a down kóros gyerekek nem mindig találják a helyüket. Ugyanannyira kedvelik a játékot és a vicces lehetőségeket, mint a kortársaik, de az akadálymentesítés hiánya sokszor a szórakozás útjába áll. Nem így van ez a Varázskemence Napján, hiszen itt mindenki jól érezheti magát. A gyerekek saját csapatot alakíthatnak és a segítőjükkel együtt süthetnek kenyeret. A programon újra találkozhatnak a korábbi években megismert barátokkal, kikapcsolódhatnak és felüdülhetnek a találkozások során. A speciális intézményekben tanuló gyerekek biztonságérzete itt helyre kerülhet, az ismerős arcok között az összetartozás érzése vár rájuk.


„Ha egy szóval kellene jellemeznem a rendezvényt, akkor azt mondanám, hogy ez a SZERETET.”

A Varázskemence Napján mindenki egyenlő, a programokon akárki próbára teheti az ügyességét és megmutathatja a tehetségét. A különböző lehetőségek között mindannyian rábukkanhatnak a legjobbra – és ebben a támogatók és a szervezők is a segítségükre lesznek. A segítők és a különböző programok vezetői szeretettel fogadják a gyerekeket, és segítenek nekik, hogy elkészülhessenek a gyönyörű párnák, a fantasztikus zöldségszobrok és az ínycsiklandozó sajtkészítmények.

„Együtt bármire képesek”

A gyerekek talán nem is sejtik, hogy mennyi erő és tehetség rejlik bennük. A Varázskemence Napján azonban megtapasztalhatják az önmagukban rejlő tartalékokat. A sütés során mindenkinek jut feladat, a gyerekek közösen készíthetik el a kenyeret. Hatalmas öröm, amikor a csapatok láthatják elkészülni két kezük munkájának gyümölcsét, megkóstolhatják az általuk formázott ételeket, és szeretteiknek is adhatnak belőle.

„Ebből biztos, hogy csak jó sülhet ki”

Május 13-án harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Varázskemence Napja, ahol a közös sütésé a főszerep. Emellett számos izgalmas program várja a látogatókat, akik garantáltan megtalálják a kedvükre való lehetőséget. Itt mindenki jól szórakozhat, hiszen az akadálymentesített megoldásoknak köszönhetően a programok mindenki számára nyitva állnak.

A kemencék füstje ezen a napon a közösen alkotott és szeretettel formázott kenyerek hírét viszi. A tűz összehozza az embereket, és erre remek példa a Varázskemence Napja. Ekkor ugyanis kicsik és nagyok egyaránt remekül érezhetik magukat – együtt kóstolhatják meg a frissen sült kenyeret, együtt küzdhetnek az újabb gólért, együtt táncolhatnak és énekelhetnek.

Összefogásban az erő – hirdeti a Varázskemence Napja. Hiszen ez a fesztivál nem jöhetne létre a támogatók nélkül, a kenyér különlegességek pedig nem sülhetnének ki a gyerekek közös munkája nélkül. Ezt a napot az a közösség teszi fantasztikussá, ami a


Gyengénlátók Általános Iskolájában alakul meg. Minden egyes program, színpadi produkció, kenyér és zöldségszobor a résztvevőknek köszönhetően válik különlegessé.


20 megtekintés