Várjuk hívását, üzenetét. 

Tetszenek a termékek, de most még nem tudod, mikorra kellene?

Iratkozz fel listánkra és cserébe azonnal értesítelek, ha éppen valamilyen szuper akciót tervezünk!

Csatlakozzon a KemenceMánia táborához, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Következő vásárlásából kedvezményben részesül. 

Kérlek erősítsed meg feliratkozási szándékodat!

Lépjen velünk kapcsolatba

gabor@kemencemania.hu / TEL: +36 20 9274 421

K&K Ház Kft.

Értékesítés és gyártás:

 Kakuk Gábor  gabor@kemencemania.hu

 

Marketing és média:

 Kakuk Szabolcs szabolcs@kemencemania.hu

A webáruházban eladásra kínált termékeket kizárólag online vásárlással vásárolhatók meg. A webáruház termékeire emailben, telefonon leadott megrendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek mellett található termékfotók illusztrációk, a termékek a képektől a valóságban eltérhetnek.

Keresés
  • szassz

A Varázskemence Napjának színes palettája


Avagy programok a sokszínűség jegyében

A Gyengénlátók Általános Iskolája ad otthont az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Varázskemence Napja fesztiválnak. Az egész napos program központjában a közös sütés öröme áll, a KamenceMánia által biztosított kemencékben egész nap lobog majd a láng. A speciális nevelési igényű gyermekekből álló csapatok segítőkkel együtt készítenek kenyér különlegességeket. És mindeközben mindenkit vár az igazi fesztiválélmény

A Varázskemence Napján kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a fogukra való falatot, és a kedvükre való programot – több mint húsz lehetőség közül válogathatnak a látogatók.

Sport

Azt hihetnénk, hogy a gyengénlátók, a hallássérültek vagy a mozgáskorlátozottak számára beszűkül a világ. Ennek ellenkezőjét bizonyítják azonban a változatos sportprogramok, amelyek a Varázskemence Napján várják az érdeklődőket.

Hogy milyen lehet „füllel látni”? Hogyan lehet meghallani a labda suhanását? Hogyan kell vakon futni? A vakfoci, a csörgőlabda és a bekötött szemű futás keretében mindenki megismerheti a sportolás másik oldalát, és próbára teheti az ügyességét.

Kanyó Zsolt, kerekesszékes gerelyhajító és Vincze Gábor, kétszeres bronzérmes judo paralimpikon tart bemutatót. A kíváncsiak ezt követően ki is próbálhatják ezeket a különleges lehetőségeket, ezen a napon akárki a gerelyek rémévé, vagy a szőnyegek meghódítójává válhat.

Ezek mellett pedig további érdekességek várják az érdeklődőket, a résztvevők többek között kipróbálhatják a tandembiciklizést, a mászófalat, és az ugrálóvárat is.


Gasztronómia

A Varázskemence Napján ínycsiklandozó finomságok sülnek a kemencékben, a gyerekek által készített kenyereket, illetve a verseny során kisütött sós különlegességeket akárki megkóstolhatja.

A gasztro programok keretében pedig a sütés-főzés más oldalait is megismerhetik a látogatók, akik készíthetnek sajtot és különleges zöldség szobrokat faraghatnak. Továbbá diatetikai bemutató, és interaktív élelmiszerbiztonsági előadás is várja az érdeklődőket, akik így a gasztronómia „elméleti hátterébe” is bepillantást nyerhetnek.

Hogy mi lesz még?

A Varázskemence Napján számos kulturális program várja a látogatókat.

A legkisebbek a babafoglalkoztatón és a játéksarokban szórakozhatnak. A mindennapok rutinját, a közlekedés szabályait ismerhetik meg a gyerekek a BRFK kresz parkjában, és nem maradnak izgalom nélkül azok sem, akiket a lovas és biciklis rendőrök munkája, illetve a mentőautók rejtélyei érdekelnek.

A színházat kedvelőket várja egy játékos mese a három rablóról és egy királylányról. Természetesen a történetből nem hiányozhat a furfangos boszorkány sem, aki éppen feleséget keres roppan kedves fiának. Mindezek után hogyan is végződik a történet? Minden zsák megtalálja a maga foltját – de, hogy pontosan ki kit választ, azt csak az Erdei kalamajka musical nézői tudhatják meg.

A zene örömét átélő és továbbadó lelkes gyerekek és ifjak alkotják a Szent István Ütőegyüttest. Az 1996-ban megalakult zenekar repertoárját klasszikus darabok és világsikerek alkotják, fellépeseik mindig hatalmas sikert aratnak. A szebbnél-szebb dallamok a Varázskemence Napján is felcsendülnek, hiszen a nap programját az Ütőegyüttes fellépese is színesíti

Mindenki táncra perdülhetnek ezen a napon, hiszen a színpadon a Nemadomfel! együttes is fellép. A zenekar szólistái kivétel nélkül sérült (mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült) előadók, akik fantasztikus hangulatot varázsolnak a „hallgatótérre”. A csapat repertoárjában felcsendülnek klasszikus és ismert slágerek egyaránt.

Hogy mégis hol?

Hát a Varázskemence Napján, május 13-án a Gyengénlátók Általános Iskolájában. Mindenkit szeretettel vár az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál, amelyen kicsik és nagyok egyaránt részesévé válhatnak az igazi fesztiválélménynek. Színes programok várják a látogatókat, amelyek között garantáltan mindenki megtalálja a kedvére valót. Az egész napos program akadálymentesített, ennek köszönhetően a mozgáskorlátozott és a speciális nevelési igényű gyerekek mindenben részt tudnak venni.

Gyere el Te is, és legyél részese ennek a különleges fesztiválnak – téged is vár a Varázskemence Napja.44 megtekintés