Várjuk hívását, üzenetét. 

Tetszenek a termékek, de most még nem tudod, mikorra kellene?

Iratkozz fel listánkra és cserébe azonnal értesítelek, ha éppen valamilyen szuper akciót tervezünk!

Csatlakozzon a KemenceMánia táborához, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Következő vásárlásából kedvezményben részesül. 

Kérlek erősítsed meg feliratkozási szándékodat!

Lépjen velünk kapcsolatba

gabor@kemencemania.hu / TEL: +36 20 9274 421

K&K Ház Kft.

Értékesítés és gyártás:

 Kakuk Gábor  gabor@kemencemania.hu

 

Marketing és média:

 Kakuk Szabolcs szabolcs@kemencemania.hu

A webáruházban eladásra kínált termékeket kizárólag online vásárlással vásárolhatók meg. A webáruház termékeire emailben, telefonon leadott megrendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek mellett található termékfotók illusztrációk, a termékek a képektől a valóságban eltérhetnek.

Keresés
  • szassz

Néha jól esik játszani - KemenceMánia @Tállya BBQ


Kemencében barbecue-t csinálni lehetetlen. Hallottuk sokszor. A jó kemence 500 fokos. Hallottuk még többször. Ezekere szerettünk volna rácáfolni. Megmutatni, hogy a KemenceMánia saját fejlesztésű kemencéi avagy inkább fatüzeléses sütői a fatüzelés ellenére nagyon finoman szabályozhatóak 110 és 250 fok között. Olyannyira, hogy lehet benne pizzát és low&slow ételt is készíteni otthon.


Helyezésért indultunk-e? Nem, az csoda lenne. Végigcsinálni, játszani, megismerni egy új területet, kapcsolatokat építeni és tapasztalatokat szerezni. Megfelelő teljesítménynek értékeljük, hogy egyik kategóriában sem lettünk utolsók, és hogy finom ételeket adtunk be. Fogunk-e indulni a jövőben csak húsokból álló versenyen? Jó volt egyszer megtapasztalni, de nagyon szeretjük a köreteket is elkészíteni beadáshoz.

Küldetéstudatot érzünk-e a kemencés sütés terén, mint Adorjányi Máriusz a barbecue-ban? Lehet. Szívesen megmutatjuk az embereknek hogyan kell jól csinálni. Több száz sütés és több száz nagyon tapasztalt szakácsal és mesterszakácsal való konzultáció után már látjuk a fő üzeneteket.

Az üzenete a barbecue-nak és a kemencés sütésnek nagyon hasonló. Ki a szabadba és nyugodjunk le. Ne kapkodjunk. Élvezzük az ízeket és illatokat, amit a fatüzelés adhat.

Jó lett-e a barbecue ételünk a KemenceMánia kemencében? Határozott igen. Aki kóstolta nagyon elégedett volt az ízekkel. Otthon akinek van KemenceMánia kemencéje segítjük tanácsokkal, hogy omlós, szaftos lassan készült hús kerüljön a család asztalára hétvégén.

És most akkor back to the business. Jön a tél, a hidegfüstölés időszaka. Ebben nagyon otthon vagyunk. Betáraztunk hidegfüst-generátorból, Európa legjobb bükkfa aprítékából is, úgyhogy várjuk a kérdéseket, és persze vegyetek hidegfüstölőt.

Mert füstölni a berendezéseinkkel már szinte gyerekjáték!

A VARÁZSKEMENCE 2018 pedig már szervezés alatt. 2018. Május 12. Írjátok be a naptárakba.

Üdvözlettel és köszönjük a támogató szavakat. A KemenceMánia csapata.


106 megtekintés