Várjuk hívását, üzenetét. 

Tetszenek a termékek, de most még nem tudod, mikorra kellene?

Iratkozz fel listánkra és cserébe azonnal értesítelek, ha éppen valamilyen szuper akciót tervezünk!

Csatlakozzon a KemenceMánia táborához, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Következő vásárlásából kedvezményben részesül. 

Kérlek erősítsed meg feliratkozási szándékodat!

Lépjen velünk kapcsolatba

gabor@kemencemania.hu / TEL: +36 20 9274 421

K&K Ház Kft.

Értékesítés és gyártás:

 Kakuk Gábor  gabor@kemencemania.hu

 

Marketing és média:

 Kakuk Szabolcs szabolcs@kemencemania.hu

A webáruházban eladásra kínált termékeket kizárólag online vásárlással vásárolhatók meg. A webáruház termékeire emailben, telefonon leadott megrendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, de pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek mellett található termékfotók illusztrációk, a termékek a képektől a valóságban eltérhetnek.

Keresés
  • szassz

Soha többé nem kell egyedül füstölnöd


Mikor esett meg veled utoljára, hogy elakadtál? Mit csinálsz ilyenkor? Mi tudjuk, megkérdezed a barátodat. De ki a barátod? Ki az aki többet tud a füstölésről mint te?

Ha ezt olvasod, akkor minden bizonnyal mindenki barátja a Google segítségedre volt már. De ott kinek akarsz hinni? Annak aki szerint 0-5 fok között kell hidegfüstölni, vagy annak azoknak a húsipari mérnököknek akik megtanulták a tudományos hátterét és 20-23 fok között van az általánosan optimális hidegfüstölési hőmérséklet. El tudod dönteni? Ha csak ezt a két véleményt olvastad nem biztos.

A kisgyerek leül sírni a sarokba, mert nem érti mi történik vele. Te ugye nem teszed. Megkérdezheted Lajost a kocsmában biztos sokat tud róla, mert mindig dicsekszik vele, de még soha nem hozott kóstolót. A Feri hozott, de neked annyira nem jön be. A Gézát pedig nem kérdezed, mert akkor egész nap beszél. A helyi hentes meg nem árulja el a titkait.


Gyere és kérdezz. Létrehoztam nektek a Hidegfüstlés facebook csoportot. https://www.facebook.com/groups/hidegfustoles/

Alig egy hónap alatt több mint 600 füstölés iránt szenvedélyesen vonzódó, érdeklődő csatlakozott.

Szerintetek hányan grilleznek Magyarországon? Azokban a csoportokban néhány év alatt lett párezer tag. Hányan füstölnek országszerte? Sokkal többen. Ez a csoport nagy lesz. Tele információval.

  • Felkerültek már füstölési receptfüzetek - még egy közösen szerkeszthető is a saját recepteknek

  • Sokat tudunk tanulni mások megosztott képeiből - melyik a szép töltés, hogy kell lógatni a sajtot..

  • Ha építeni akarsz füstölőt, akkor lehet látni mintákat - ötletes a hordó

  • Néhányaknak nem működik az építménye, igyekszünk segíteni - hosszabb cső nem árt néha

  • Mit hol tudtok beszerezni (ami nálunk nem kapható, mert folyamatosan bővül árukészletünk). Új hideg-meleg kombifüstölők is érkeztek:


Tehát csak kattints ide és csatlakozz:

https://www.facebook.com/groups/hidegfustoles/

Ha pedig megkaptad a választ, és jól sikerült a füstölés, akkor koccintsunk rá egyet!


De először olvassátok el az információkat a Füstölésről szóló oldalunkon, mert sok általános kérdésre igyekszünk választ adni.

#füstölő #füstölthal #füstöltkobász #sajtfüstölés #füstölés #hidegfüstlés #kolbászfüstölés

234 megtekintés