Barion Pixel
+

Füstölőszekrény, generátor

A mindent is tudó fűthető, 700 literes füstölőszekrény ipari kivitelben
költséghatékony

A mindent is tudó fűthető, 700 literes füstölőszekrény ipari kivitelben

1 583 825 Ft

≈ 4 461,48 EUR

2 263 Ft / liter

Erre a szekrényre vagyunk igazán büszkék. Mindent beleépítünk, amivel a füstölés igazán kényelmes. - 700 literes kivitel - könnyen tisztítható, állítható teljesítményű füstgenerátor - fok pontosan szabályozható fűtés - huzatfokozás a páramentesítés érdekében - koracél belső bevonat - alsó füstbekötés - kerekes kivitel

Füstgenerátor hidegfüstöléshez - 700 literes kivitel
hidegfüstölés

Füstgenerátor hidegfüstöléshez - 700 literes kivitel

721 701 Ft

≈ 2 032,96 EUR

1 031 Ft / liter

Rendelésre készítjük. Átfutási idő 4-6 hét. Füstölőszekrénnyel kiegészített álló kivitelű hidegfüst generátor. A KemenceMánia szekrényekkel együtt is kínálja hidegfüstöléshez való eszközeit.

Füstgenerátor hidegfüstöléshez - gigagenerátor - ipari kivitel
nagy teljesítmény
henteseknek ajánljuk

Ez már nem pici méret. Ez a giga generátor hidegfüst készítéshez. Brutálisan nagy füstteljesítményre képes. Úgy gondoljuk nem jelenthet gondot egy igazán nagy szekrény sem. A levegő szelepnek köszönhetően fokozatmentesen állítható az égéshez beengedett levegő, ezáltal a képződő füst mennyisége is. A füstölő használható kereskedelmi célú élelmiszer előállításhoz. Megfelel az MSZ EN 15861:2013 harmonizált EU szabványnak. Apríték tartály magassága: 80 cm, térfogata kb: 10 liter 2-16 mm-es szemcseméretű aprítékkal üzemel.

Füstgenerátor hidegfüstöléshez álló ipari kivitel
házi sajtkészítőknek ajánljuk
kisebb henteseknek ajánljuk

A füstölő használható kereskedelmi célú élelmiszer előállításhoz. Megfelel az MSZ EN 15861:2013 harmonizált EU szabványnak. Álló füstgenerátor hidegfüst készítéshez. Kifejezetten nagy füstteljesítményre képes. Mindössze néhány volttal és némi forgáccsal üzemel, de képes akár több köbméteres füstölőládát is megtölteni hidegfüsttel. A levegő szelepnek és a fix fúvókáknak köszönhetően állítható az égéshez beengedett levegő, ezáltal a képződő füst mennyisége is. Apríték tartály magassága: 50 cm, térfogata kb: 4,5 liter 2-16 mm-es szemcseméretű aprítékkal üzemel.

Füstgenerátor hidegfüstöléshez álló kivitel
nagyobb házi füstölőhöz ajánljuk

Álló füstgenerátor hidegfüst készítéshez. Kifejezetten nagy füstteljesítményre képes. Mindössze néhány volttal és némi forgáccsal üzemel, de képes akár több köbméteres füstölőládát is megtölteni hidegfüsttel. A levegő szelepnek köszönhetően fokozatmentesen állítható az égéshez beengedett levegő, ezáltal a képződő füst mennyisége is. Apríték tartály magassága: 50 cm, térfogata kb: 4,5 liter 2-16 mm-es szemcseméretű aprítékkal üzemel. A füstölő lakossági/háztartási célokra használható csak.

Kapcsolat

  • 1161 Budapest, Batthyány utca 46.
  • 06501165230
  • szabolcs{kukac}kemencemania.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.