Barion Pixel
+

Füstgenerátor hidegfüstöléshez - gigagenerátor - ipari kivitel

Füstgenerátor hidegfüstöléshez - gigagenerátor - ipari kivitel
  • Füstgenerátor hidegfüstöléshez - gigagenerátor - ipari kivitel
  • Füstgenerátor hidegfüstöléshez - gigagenerátor - ipari kivitel
  • Füstgenerátor hidegfüstöléshez - gigagenerátor - ipari kivitel
  • Füstgenerátor hidegfüstöléshez - gigagenerátor - ipari kivitel
  • Füstgenerátor hidegfüstöléshez - gigagenerátor - ipari kivitel
  • 324 459 Ft309 000 FtAkció időtartama: -0001.11.30. - 2023.08.17.Súly: 31.00 kg

Termékleírás

Ez már nem pici méret. Ez a giga generátor hidegfüst készítéshez. Brutálisan nagy füstteljesítményre képes. Úgy gondoljuk nem jelenthet gondot egy igazán nagy szekrény sem. A levegő szelepnek köszönhetően fokozatmentesen állítható az égéshez beengedett levegő, ezáltal a képződő füst mennyisége is.

Apríték tartály magassága: 80 cm, térfogata kb: 10 liter

2-16 mm-es szemcseméretű aprítékkal üzemel.

A nagy átmérőjű 5/4"-os csöveknek köszönhetően sokkal könnyebb a tisztítás és nehezebben dugul el - nagyobb füstmennyiséget biztosítva.

Használati útmutató: https://www.kemencemania.hu/kemencemania/feltolt/termek/pdf/haszn.pdf

A füstölő használható kereskedelmi célú élelmiszer előállításhoz. Megfelel az MSZ EN 15861:2013 harmonizált EU szabványnak.

A váz alumiumból készül. A tűztér fekete hőálló festéssel van ellátva. A hátsó doboz amiben az elektronika van elhelyezve, pedig rozsdamentes acélból készült.

A beépített füstbefújó ventilágor teljesítménye fokozatmentesen szabályozható az elektronikus PWM szabályzónak köszönhetően.

A hosszú tartály miatt rozsdamentes acél füstfurulya került elhelyezésre, amin a tömény füst szűretlenül be tud áramlani a kamratérbe.

A kupak belső részén vermikulit hőszigetelés van, hogy a hideg időben ne keletkezzen kondenzátum ami visszacsöpögne az aprítékra. Kívül pedig esztétikus kerámia gombot kapott.

A füstgenerátor alsó begyújtású, a keletkező füstöt a betöltött aprítékon szívja keresztül, szűri meg. Az égés során képződő anyagok egy része kicsapódik a füstcsőben, ezért még lágyabb ízű füstölés érhető el vele. A végtermék színe nagyban függ a felhasznált aprítéktól. Az általunk forgalmazott aprítékok minden esetben alacsony kéregtartalmúak, ezáltal is garantálva a lágyabb ízeket. A végső eredmény nagyban függ a füstölendő nyersanyagtól, füstölési időtől, a hőmérséklettől, páratartalomtól.

Nagyobb mennyiségeknél az apríték felhasználást nagyságrendi szabályként érdemes úgy számolni, hogy a füstölő térfogatánál 1 kg áruhoz minimum 15 liter térfogatot biztosítani, és 100 kg áruhoz óránként 1 kg aprítékot számolni. A pontos apríték fogyasztás minden esetben sok tényező függvénye, melyet a kívánt füst erősség, a füstölőben lévő huzat, a füstölő töltöttsége is befolyásolhat.

Egyéb adatok

Termék dokumentációfustolo_hasznalati2019giga.pdf

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Mi a második számjegye a 4753 számnak?

Kapcsolat

  • 1161 Budapest, Batthyány utca 46.
  • 06501165230
  • szabolcs{kukac}kemencemania.hu

Hírlevél

A weboldalon található termékfotók csak illusztrációs célt szolgálnak. A termékek a valóságban a képen látottaktól eltérhetnek.

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.