Hogyan lehet a Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak megfeleleően füstölni? Ebben a bejegyzésben a hőmérsékleti részre fogunk kitérni, ami nagyon kritikus faktor a teljes termelési folyamatot illetően.
Legfeljebb akkor, ha grillkolbászt készítesz friss sütésre. Füstölt kolbász esetén mindig ügyelj arra, hogy a töltelék hidegen legyen töltve.
"Egészen sokáig alacsonyan tudom tartani a párát. Szép színe van az árumnak, és az illata is selymes." - Ezt egy vevőnk mondta nekünk, mikor a tapasztalatairól kérdeztük. Elárulom most itt a nagy 'titkot' mindenkinek, mert egyszerű. Kiváncsi vagy? Olvass tovább!
Legutóbbi bejegyzések
Kapcsolat
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.