Barion Pixel
+

Blog

Füstippek - Hogyan tud a jogszabályoknak megfelelően füstölni?

KemenceMánia2022-10-18FüsTIppekFüstölés, ipari füstölés

Hogyan lehet a Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak megfeleleően füstölni? Ebben a bejegyzésben a hőmérsékleti részre fogunk kitérni, ami nagyon kritikus faktor a teljes termelési folyamatot illetően. 

 

hmrsklet

Füstippek - Miért ne tölts kolbászt melegben?

KemenceMánia2022-10-12Kolbász készíés

Legfeljebb akkor, ha grillkolbászt készítesz friss sütésre. Füstölt kolbász esetén mindig ügyelj arra, hogy a töltelék hidegen legyen töltve. 

wesual-click-m_n0q_lwxz0-unsplash_1

Miért füstöljünk kéregmentes fával?

2021-03-14kéreg, füstölőfa, füstölés, kátrány

Pár tipp, hogy miért füstöljünk kéregmentes fával.

Hidegfüst páramentesítése füstgenerátorral

KemenceMánia2020-07-20füstölés, hidegfüstölésszakmai cikkek

"Egészen sokáig alacsonyan tudom tartani a párát. Szép színe van az árumnak, és az illata is selymes." - Ezt egy vevőnk mondta nekünk, mikor a tapasztalatairól kérdeztük. Elárulom most itt a nagy 'titkot' mindenkinek, mert egyszerű. Kiváncsi vagy? Olvass tovább!

 

Kapcsolat

  • 1161 Budapest, Batthyány utca 46.
  • 06501165230
  • szabolcs{kukac}kemencemania.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.